TRS-80 Gebruikersvereniging

Actief sinds 1 oktober 1978

Remarks

Remarks 1

Al vanaf het begin werd tweemaandelijks het blad Remarks uitgebracht. In de tijd van (ver) voor internet was dit, naast de regelmatige bijeenkomsten, een van de belangrijkste manieren van informatie-uitwisseling en contact. De eerste Remarks is ongedateerd maar waarschijnlijk verschenen eind 1978, het tot op heden laatste nummer is 108, uitgegeven in maart 2010. Alle nummers zijn, mede dankzij het noeste werk van Jos Weijenberg, op deze site te vinden als doorzoekbaar PDF/A-bestand. In enkele nummers is een complete ledenlijst gepubliceerd, deze is om redenen van privacy verwijderd uit de downloads. Om de nummers een beetje te groeperen is een verdeling gemaakt naar periode, van het prille begin, via de hoogtijdagen naar de doorzetters die geen afscheid van de TRS-80 wilden nemen en de vereniging tot op heden in leven hebben gehouden, en met enige onregelmaat de Remarks zijn blijven volschrijven.

Remarks nummer 1
Al vanaf het begin werd tweemaandelijks het blad Remarks uitgebracht. In de tijd van (ver) voor internet was dit, naast de regelmatige bijeenkomsten, een van de belangrijkste manieren van informatie-uitwisseling en contact. De eerste Remarks is ongedateerd maar waarschijnlijk verschenen eind 1978, het tot op heden laatste nummer is 108, uitgegeven in maart 2010.

Alle nummers zijn, mede dankzij het noeste werk van Jos Weijenberg, op deze site te vinden als PDF-bestand. In enkele nummers is een complete ledenlijst gepubliceerd, deze is om redenen van privacy verwijderd uit de downloads.

Om de nummers een beetje te groeperen is een verdeling gemaakt naar periode, van het prille begin, via de hoogtijdagen naar de doorzetters die geen afscheid van de TRS-80 wilden nemen en de vereniging tot op heden in leven hebben gehouden, en met enige onregelmaat de Remarks zijn blijven volschrijven.